Det går utför.. ;)

Hade nyss ett givande samtal med min käre boyfriend över telefon... :

Jens (helt överexalterad): Madden (nått tv-spel... ) kommer idag!! Wiiiiiie!!

Jag (lagom buttert) : Sådär glad lät du inte när våra ringar kom.. Bitch.

Jens (fortfarande överexalterad) : Du var ju inte ens med då..

Jag: Bitch.

Jens: Men du var ju inte det.

Jag: Bitch

Jens: Eller jo justdet.. Det var du ju.

Jag: MMM, bitch.

Jens: Men det är en helt annan grej ju! Det är en annan sorts glädje!

Jag: Bitch.

Jens (fortfarande äckligt jälva glad över madden och en retsam ton): Älskling, du kommer nog inte få så mkt sms idag när du jobbar kvällspasset..^^  (måste spela madden)

Jag: Jaha. Då ses vi på lunchen, nu lägger jag på.

Jens: Jag älskar dig, puss puss på dig sötnöt!

Jag: bitch..
Haha, nej det sista sa jag inte. Klart han får vara med sin älskling x-boxet utan att jag blir sur. Har hört att tjejer ska låta sina pojkvänner vara ifred ibland också, annars kanske dom flyr iväg. Så jag är så snäll så och förstående och förstår verkligen tjusningen med x-box.
Indeed. Haha.

Tänkte ta på mig lite kläder och dra ut på stan en sväng. Behöver ansiktstvätt och ett par strumpbyxor.
Jobbar kvällspasset idag, det är ganska lugnt nu så körskoleboken åker med och det blir teoriplugg på högsta nivå ^^,

Peace out.

Du är vad du äter!

Är på jobbet. Strax efter åtta började ruschen avta så jag satte på tv:n och sneglade lite på "du är vad du äter". Blir så sjukt imponerad av hon som var med idag. Programmet handlar ju om personer som måste ta hjälp av Anna Skipper för att ändra sin livsstil och bli smalare. Och det är svårt! Men tjejen idag satsade till 110 % och lyckades riktigt bra. Ner 6 kilo och 15 cm i midjan på 8 veckor. Siktar på samma nu, haha ;) men seriöst, vrf inte? kan hon kan väl jag? Handlar om hur motiverad man är. Och nu är jag motiverad som aldrig förr. Kom ihåg för ett år sedan ungefär när stina sa att jag skulle bli nästa Anna Skipper. Så varför inte gå tillbaka till det :)

Anna skipper.

H
anna och Darja var här förut. Vi snackade och planerade en del. Blir en del bus framöver ^^ Nice!

Torsdag?

Med tanke på att jag inte pluggar längre (woohoo) och jag jobbar ett schema som inte går regelbundet mån - fre så har jag ALDRIG längre koll på vilka veckodagar det är. Skumt.
Nu sitter jag här med min tekopp och kan knappt andas, förkylningen är värre. :/ hosta och tät i näsan. Jobb ikväll, yäääää! Men förhoppningsvis har campinggästerna börjat avta något så jag ska allt klara mig.

Nu var tanken att jag skulle skriva ett CV och personligt brev, dags för jobbsök nu ju. Usch, fy, blä. Alla som är i samma situation som mig vet att det knappt finns några jobb, men det gäller väl att aldrig ge upp.
Nyss satt jag på facebook och kollade på JLs nya bilder som han lagt upp från USA. Är grymt avundsjuk!! Kommer ihåg när Johan och jag i januari pratade på våra USA-resor och vad vi skulle göra i landet när vi hade semester. Tanken har vart i flera år att jag skulle ha åkt som aupair främst till USA men av flera anledningar blir det nog inte så. Inte just nu iaf.

Igår var jag med Stina en stund. Vi tog en fika i det vackra vädret och pratade om allt möjling. Sista gången jag ser henne nu på ett bra tag. På måndag är det nämligen hennes tur att åka som au-pair, till england. Hoppas att allt går bra där borta :)

Nej, nu får jag återgå till mitt CV.
KRAM! :)

Tisdag.

Sitter vid datorn och kollar massa gamla bilder. Otroligt skoj faktiskt :) kommer ihåg många bra minnen tack vare att jag sprang runt med min kamera och fotade konstant i ett och ett halvt år. Är sämre med det nu, får nog börja fota mer.
Kan konstatera en sak av alla bilder jag kollar på ; jag vill ha tillbaka mitt hår!!!!!! Nu! Kan det inte bara börja växa i raketfart och bli långt igen som på bilderna? :/

En bild på mig i oktober. Älskar denna tiden på året.
Kolla bara på träden i bakgrunden, så himla vackert,
och dessutom mysigt att gå ut i friska luften i tjocka
tröjor. Längtar! <3       Och kolla längden på håret!
VILL HA!                                                                                       Jag och Camilla hemma hos Villiam i november. 
                                                                                                           Ge mig den frisyren nu, tack.       

                  

Vet ej varför bilderna blev så pixliga.. Men ni ser ändå! :)

RSS 2.0